صفحه اصلی > خواندنی و شهرستان بردسیر و گفت و گو : گذشت مشروط اولیای دم از قصاص جوان بردسیری

گذشت مشروط اولیای دم از قصاص جوان بردسیری

تجلی بزرگواری و بخشش، رهایی جوان بردسیری محکوم به قصاص با رضایت مشروط اولیای دم

به گزارش خبرنگار عصر بردسیر به نقل از روابط عمومی دادگستری شهرستان بردسیر دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان گفت: بامداد امروز، حکم قصاص جوان بردسیری، با گذشت بزرگوارانه اولیای دم متوقف شد.
عماد بنی‌اسدی، در تشریح این خبر افزود: محکوم این پرونده در پی یک نزاع در شهر بردسیر، مرتکب قتل شده بود و پرونده وی پس از طی تشریفات قانونی و تأیید نهایی حکم در دیوان عالی کشور، در آستانه اجرای حکم قرار داشت.
وی تصریح کرد: در لحظات حساس پیش از اجرا، اولیای دم مقتول با بزرگواری بی‌نظیر و با رویکردی مبتنی بر آموزه‌های والای دینی و انسانی، با اعلام رضایت مشروط، از حق قانونی خود برای اجرای حکم قصاص خودداری کردند.
دادستان بردسیر با تمجید از این اقدام، تصریح کرد: اقدام اولیای دم مقتول، فراتر از یک تصمیم حقوقی، تجلی عمیقِ گذشت، بخشندگی و اخلاق اسلامی است و همان‌گونه که در کلام وحی آمده است: «فَمَنْ عَفَا وَ أَصْلَحَ فَأَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ» هر کس از حق خود بگذرد و اصلاح کند، پاداش او بر عهده خداوند است لذا این بزرگواری که منجر به بخشش و حفظ آرامش دو خانواده شد، الگویی ارزشمند برای جامعه ماست و اینجانب از این خانواده محترم بابت این اقدام که از نظر اجتماعی و انسانی، بسیار فراتر از انتظار بود، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
بنی‌اسدی با اشاره به ریشه‌های این حادثه که از یک نزاع ساده آغاز شده بود، بر ضرورت پیشگیری از وقوع جرم تأکید کرد و گفت: این حادثه تلخ یادآور این واقعیت است که نزاع‌های آنی و هیجانی می‌تواند آینده‌های درخشان را در یک لحظه به نابودی بکشاند.
وی ادامه داد: از تمامی خانواده‌های محترم تقاضا می‌شود نسبت به نظارت مستمر، آگاهانه و عاطفی بر رفتار و فعالیت‌های فرزندان نوجوان و جوان خود، حساسیت بیشتری نشان دهند.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بردسیر ضمن بیان این مطلب که پیشگیری از بروز ناهنجاری و نزاع، پیش از آنکه به دادگاه و اجرای حکم ختم شود، در کانون خانواده آغاز می‌شود، تاکید کرد: تقویت گفتگو و حضور فعال والدین در زندگی فرزندان، تنها راه مقابله با رفتارهای پرخطر و جلوگیری از بروز چنین حوادثی است.
بنی اسدی در پایان افزود: دستگاه قضایی ضمن استقبال از فرهنگ صلح و سازش، همواره در کنار کسانی خواهد بود که با گذشت خود، آرامش و امنیت را به جامعه هدیه می‌دهند و امیدواریم این رویکرد در شهرستان بردسیر تداوم یابد.

 

انتهای خبر/ شاه‌حیدری‌پور

مقالات مرتبط

جشنواره گندم در نگار بردسیر شهریور برگزار خواهد شد

به گزارش خبرنگار عصر بردسیر به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد…

خدمت مردم بردسیر در چایخانه حضرت رضا (ع)

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «عصر بردسیر»؛ جمعی از مردم بردسیر به…

رمز پیروزی مقاومت؛ پیوند ایمان و حضور مردم

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «عصر بردسیر»؛ حجت‌الاسلام علی‌اکبر کرمانی در خطبه‌های…

۲۴ مرداد ۱۴۰۵

دیدگاهتان را بنویسید