صفحه اصلی > خواندنی و شهرستان بردسیر و گردشگری : بوستان شجره طیبه در بردسیر

بوستان شجره طیبه در بردسیر

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «عصر‌بردسیر»؛ در راستای ارتقای فضاهای عمومی و افزایش کیفیت محیط شهری، عملیات بهسازی پارک محله میدان امام حسین(ع) توسط شهرداری بردسیر به اجرا درآمد.

این پروژه شامل بهسازی فضای سبز، ساماندهی محوطه، بهبود مبلمان شهری، رسیدگی به روشنایی و ارتقای امکانات رفاهی بوستان بوده است تا محیطی مناسب‌تر برای استفاده شهروندان و خانواده‌ها فراهم شود.

همزمان با اجرای این طرح، این فضای عمومی به نام «بوستان شجره طیبه» نام‌گذاری شد.

مهندس شاه‌حیدری‌پور شهردار بردسیر با اشاره به اهمیت توسعه و بهسازی فضاهای شهری اظهار داشت: ایجاد محیط‌های مناسب برای حضور شهروندان، افزایش نشاط اجتماعی و ارتقای کیفیت زندگی از اولویت‌های مدیریت شهری است و بهسازی بوستان شجره طیبه نیز در همین راستا انجام شده است.

وی افزود: شهرداری بردسیر تلاش دارد با توسعه و نوسازی فضاهای سبز و بوستان‌های شهری، محیطی زیباتر و مطلوب‌تر برای شهروندان فراهم کند.

انتهای خبر/ شاه‌حیدری‌پور

مقالات مرتبط

شب ۱۹۲ از حضور و حماسه در بردسیر

حال‌و‌هوای خیابان بردسیر در شب ۱۹۲ مردم بردسیر همچنان مقاوم و استوار…

مدیر مجتمع مس درآلو؛ توسعه منطقه از مسیر تولید پایدار

وحید امیری، مدیر مجتمع مس درآلو، در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه…

۸ شهریور ۱۴۰۵

گزارش تصویری؛هشتمین جشنواره سیب و گلابی گلزار برگزار شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری عصر بردسیر؛ در قلب منطقه گلزار، هشتمین…

دیدگاهتان را بنویسید